Nagy öröm, hogy ilyen sokan szeretnék alkotásaikkal támogatni az iszapömlés áldozatait. Az eddigi tapasztalataink alapján hasznosnak láttam készíteni egy összefoglaló leírást a felajánlás folyamatáról.
 
1. Művészeti alkotásokat felajánlani e-mailben a gsuveg@gmail.com címen lehet. A levélben kérjük feltüntetni az alkotás jellegét (fotó, festmény, plasztika, rajz, szobor, irodalmi alkotás, stb.), címét, méretét, technikáját, illetve egy képet a műről. Fontos, hogy e-mailt mindenképpen küldjön nekünk a kedves felajánló, akkor is, ha előzőleg már Facebook-on esetleg jelezte hogy hozzá kíván járulni az árveréshez, hiszen rengeteg dologgal kell foglalkoznunk, és csak így kerülhető el teljes biztonsággal, hogy bárki kimaradjon a felsorolásból... és kérjük, a levél végéről ne maradjon le az elérhetőség, illetve honlap címe is, ha van.
 
2. A jelentkezés beérkeztével mi rögzítjük az adatokat, a felajánlás felkerül a listára (naponta többször frissítjük!), és ezzel párhuzamosan e-mailben visszaigazolást is küldünk. A felajánlónak nincs más dolga, mint várni, hogy ismét jelentkezzünk, közben a Facebook oldalunkon figyelemmel kísérni az eseményeket. És ha lehetősége van, töltse fel a Facebook fotótárunkba a képet, írjon a felajánlásról a blogjában is, hogy minnél több emberhez eljusson a hír.
 

3. Az átvétel módja és helye a későbbiekben mindenkivel egyénileg megbeszélésre kerül.

Kérjük az alkotókat, aki teheti, keretezve adjon képet, ha ez nem megoldható, azt az első e-mailben mindenképp jelezzék, hogy legyen idő orvosolni a problémát. Az átvett képeket és egyéb művészeti alkotásokat természetesen a lehető legnagyobb gonddal és odafigyeléssel kezeljük.
Köszönjük az együttműködést!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iszaparveres.blog.hu/api/trackback/id/tr642363816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2010.10.15. 07:00:00

ez nagyon jó kezdeményezés, bárcsak tudnék festeni. Remélem, sok pénz összegyűlik nekik.

miou · http://365buildings.tumblr.com 2010.10.15. 14:41:51

köszönjük a kommentet. ha festménnyel nem, másképp is hozzá tudsz járulni az akció sikeréhez: csatlakozz a facebook csoportunkhoz, hívd fel minél több ismerős és ismeretlen figyelmét a kezdeményezésre!
süti beállítások módosítása