Azert hoztuk létre az oldalt, hogy segíthessünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://iszaparveres.blog.hu/api/trackback/id/tr412356003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mindenhol 2010.10.19. 11:31:59

Én korábban felajánlottam egy művemet a Hegedűs Zsuzsa alapítványának(mindengyereklakjonjól.hu), de azóta sem lett belőle aukció. Hegedűs Zsuzsával kellene megbeszélni, és akkor talán az a kb. 20 művész is csatlakozna, akiket én kértem fel annak idején. Üdvözlettel: Zielinski Tibor

miou · http://365buildings.tumblr.com 2010.10.19. 14:39:06

Köszönjük szépen a hozzászólást és a segítő szándékot!
A felvetésével kapcsolatban annyit tudunk elmondani, hogy a kezdeményezésünk jellege alapvetően civil, egyes emberek összefogásán alapul, és mint ilyen, nem tisztünk más szervezetek más akcióival kapcsolatban lépéseket tenni. Sajnáljuk viszont, hogy az az árverés nem tudott megvalósulni.
Időközben mi megtaláltuk a szakmai együttműködő partnereinket, és fontosnak tartjuk hangsúlyozni, az aukción befolyó összeget nem mi, hanem a veszprémi Vöröskereszt kezeli.
Ha e feltételek mellett érdemesnek tartja, szívesen várjuk az ön felajánlását is.
süti beállítások módosítása